Share New Things, Get Rewarded!

Share New Things, Get Rewarded!
8Share helps you earn money if you use Social Media

Wednesday, 7 November 2012

Baju Kurung Bermanik


AsSalam Semua.

Klik disini untuk lihat gambar


Saya memjual dan membekal baju kurung bermanik, jubah, kain pasang sutera vietnam dan telekung yang di import dari vietnam. mana2 pemilik butik atau kedai2 atau individu yang berminat untuk membeli atau menjual pakaian bolehlah menghubungi saya untuk berbincang. harga boleh dirunding...


Tuesday, 6 November 2012

Watch Running Man


Click Here 
Running Man is a new concept action of South Korean variety shows that is a list of Good Sunday on SBS channel, This South Korean variety show is classified as an "Urban Action Variety Show"; a never-before-seen new genre of the variety shows.
        The Running Man members (MCs) consist of Yoo Jae Suk (South Korea's National MC), Kim Jong Kook, HaHa, Kang Gary, Ji Suk Jin, Lee Kwang Soo, Song Ji Hyo (Out of member since episode 42)
        In this show, the MCs and guests have to complete all missions, If some teams or persons are lost, they will be punished. The first aired on 11 July 2010.
First Honeymoon at Star Cruise

Assalammualaikum wbt,
Pada 15 May yang lalu, saya dan Isteri telah menikmati percutian di atas kapal Star Cruises Libra selama 4 hari 3 malam.

 Kami mula menaiki kapal tersebut pada pukul 3.00 petang 15 May 2012 di Pelabuhan Swettenham, penang. pendaftaran bermula dan setiap kami diberikan sekeping kad yang menjadi identiti kepada kami dan kad tersebut juga berfungsi sebagai kad pintu kabin, juga kad kredit di dalam kapal. Tiada sebarang urusan wang tunai dibenarkan semasa berada didalam kapal.


( 07216 A Deck 07 )
Libra dapat menampung hampir 1500 penumpang pada satu-satu masa. Terdapat 10 tingkat dan kami menduduki kabin di tingkat ke-7. Semakin tinggi tingkat kabin, semakin mahal harganya. Terdapat 3 restoran di dalam kapal dan restoran halal iaitu Four Seasons Restauran terletak di tingkat teratas. Restoran tersebut menyediakan makanan buffet yang amat sedap dan bekalan makanan diambil dari Malaysia dan melalui kastam serta imegresen bagi memastikan ianya daripada sumber halal. Hanya restoran tersebut boleh dinikmati oleh semua penumpang dengan percuma semasa sarapan, makan tengah hari dan makan malam. Pada malam pertama, terdapat barbeque yang amat meriah dan menyediakan pelbagai jenis
makanan. Kolam mandi dan jakuzi turut berada di tingkat teratas. bagi yang mabuk laut, mungkin anda tidak akan selesa menikmati percutian atas kapal.


Di sebelah malam, terdapat pelbagai acara yang dianjurkan secara percuma seperti tayangan filem di Stardust.

Jalan2 dan Shoping Di Phuket - Krabi - PatongMalam Terakhir 16 May 2012, Sambut birthday isteri tercinta di Gala Dinner.

Monday, 5 November 2012

05052012

Assalamualaikum dan Salam sejahtera. saya percaya semua orang di dunia ini ingin berkahwin, nak berumahtangga dengan orang yang kita cintai dan sayangi. Namun, kalau nak memilih pasangan biarlah yang sesuai. Jangan terlalu terburu-buru nak kahwin, kenali hati budi masing-masing dahulu dan barulah fikir nak nikah. yang penting elak maksiat.

Perkahwinan bukan untuk sementara, tetapi untuk sepanjang hayat bersama membesarkan anak-anak dan berkongsi suka dan duka. di sini sedikit gambar perkahwinan saya dan isteri pada 05May2012. ^_^

The Best of 05052012Just a Fact